PREGUNTES FREQÜENTS

- QUANT DURA UNA SESSIÓ?

 

Depende de qui faci la sessió: Amb el Marcel les sessions duren aproximadament una hora i amb el Marc acostumen a apropar-se més a les 2 hores. Tot i això, els guies no tenen la mateixa valoració del factor temps que nosaltres. Pot ser que estiguem al mig de una feina important i lliberadora y allarguem la sessió una mica més per acabar-ho o que la feina es faci més ràpid. En el darrer cas dedicariem la resta de la sesió a preguntar als guies preguntes formuladas per el pacient e intentar realitzar les seves peticions. El Marcel i el Marc tenim estils lleugerament diferents a l'hora de fer les sessions. Aconsellem probar amb els dos per veure les diferències.

 

 

- QUIN PREU TÉ I PERQUÈ?

 

Les sessions tenen un cost de 50 euros. Son cantitats canalitzades. En realitat, sabem que és bastant inferior a moltes altres terapies (jo Marc, exercint cóm a psicòleg he arribat a cobrar en el passat més que això, i més tenint en compte que les sessions de psicologia solen durar una hora i en les meves sessions de reprogramació cuàntica els temps solen oscil·lar entre les dues i tres hores). Tot i això, en la balança de lo que val i lo útil que és (i la despesa d'energia que també ens implica fer-ho) vam posar un altre contrapès: la situació econòmica del nostre entorn, i l'afany d'ajudar als altres. Un preu massa alt podria resultar que persones que ho necessitessin no arribessin a nosaltres, un preu massa baix seria no valorar el nostre treball i esforç.

 

També es possible realitzar la sessió a distància. En aquest cas el preu seria de 40.

 

En el centre bodyart de Sabadell també tenim la possibilitat de realitzar sessions. No obstant el cost en aquest cas seria de 60 euros (el que ens costa el centre són més dels 10 euros de diferència, i apart està el desplaçament que hem de realitzar, no obstant, com hem dit anteriorment, hem considerat que un cos major podria resultar un impediment per algunes persones).

 

Finalment també fem reprogramació quàntica amb animals (ells també tenen vides passades, pors i problemes a sanar), no obstant això amb animals sempre realitzem la sessió a distància per no estressar-los (ells ho viuen com una persona desconeguda davant d'ells movent les mans, alhora que noten sensacions pel seu cos: no podrien relaxar-se igual que una persona). Amb animals la sessió sol ser molt més ràpida i senzilla que amb persones, per això el preu per a animals és de 15 euros, tant pel Marcel com pel Marc.

 

- COM FUNCIONA LA MODALITAT DE SESSIÓ A DISTÀNCIA? ÉS EL MATEIX QUE EN PERSONA?

 

Si i no. Sempre és millor en persona, pel feedback que pugui anar donant el pacient i la capacitat de fer més preguntes i peticions. A més hi ha alguns procediments en concret que de moment no se'ns ha permès fer-los a distància (per la complexitat i feedback constant del pacient que necessiten, com per exemple l'activació del tercer ull). Encara que en general, tots els procediments poden fer-se a distància. Tan sol és necessari conèixer els noms i cognoms, data de naixement i veure una foto de la persona. Quan es realitzi la sessió a distància, la persona al seu domicili ha de romandre el més immòbil possible (l'ideal és estirada en el llit). A posteriori, en la modalitat a distància es comunicarà tot el vist i fet per email (o whatsapp).

 

- PODEU FER-LI A DISTÀNCIA A ALTRES PERSONES, COM A AMICS O A FAMILIARS?

 

Nosaltres i els guies sempre respectem la lliure voluntat, al cap i a la fi la reprogramació quàntica pot comportar molts canvis en la vida de les persones. No obstant això “el canviar” ha de ser una decisió voluntària, les persones estan en el seu dret d'enrocar-se, tancar-se en si mateixes i no voler canviar la seva situació (sigui per pors, per decisió personal o pel que sigui). Mai l'hi farem a una persona que no vulgui. Com a màxim se'ns permet realitzar-ho per petició a familiars molt propers (pares, fills, germans), a altres persones haurà de ser amb el permís de la persona. Podeu intentar "enganyar-nos" dient que si hi ha permís, no obstant això aquest treball no tindria efecte, els guies filtrarien el treball i en la majoria dels casos no deixarien que l'energia arribés.

 

- HI HA ALGUNA LIMITACIÓ QUANT A LA DISTÀNCIA A LA QUAL ES PUGUI REALITZAR?

 

No existeixen distàncies ni limitacions quant a l'actuació energètica o dels guies. Tampoc quant a idiomes. La comunicació amb guies en el nostre cas no és verbal, sinó mitjançant imatges, sensacions o idees directament induïdes per telepatia. Hem realitzat sense dificultat i exitosament a distància a llocs com Mèxic, Argentina o Rússia sense cap problema (i no parlem rus).

 

 

- HAIG DE TENIR ALGUNA COSA EN COMPTE QUAN VINGUI A LA SESSIÓ?

 

Intenta portar si pot ser roba còmoda. Alguns pacients senten fred o calor a causa de les energies, uns altres no senten gens, uns altres es relaxen tant que es dormen... És possible, i s'aconsella, gravar l'àudio de la sessió, per poder repassar després a casa totes les informacions rebudes, ja que moltes vegades la informació nova és tanta i tan impactant que la persona pot tenir dificultats a assimilar-la. Encara així, en enregistrament amb el mòbil demanaríem activar el “mode avió” o posar-ho en silenci perquè no hi hagi distraccions durant la sessió.

També cal advertir que en sessions de treball energètic fort, com en el cas d'alliberament de bloquejos o activació de capacitats, pot ser que la persona se senti "rara" durant les hores o dies posteriors.

 

CONEXIÓN PERSONAL