LA NOSTRA HISTÒRIA

Són moltes les persones que es fan sempre preguntes com: Perquè estic en aquest món? Perquè em fa mal aquí o tinc “X” malaltia? Com omplo aquesta buidor que sento? Què faig amb la meva vida? Quan trobaré treball/ parella/ la felicitat i perquè em sento així?

 

Davant aquests dubtes, cada persona reacciona de forma diferent. Moltes persones senten tristesa i es tanquen en bucles mentals autodestructius (per exemple el pensar: perquè em castiga Déu?). Drogues legals o il•legals, meditació, pensar en una altra cosa, intentar no pensar en això a força d'omplir-se d'activitats, bolcar-se en el treball i la vida social, buscar la il•lusió d'un futur millor mitjançant tarot, adivinació... Les estratègies de l'ésser humà són diverses, de vegades encertades i altres vegades no tant.

 

 

 

Sé que a moltes persones pot descol•locar-los al principi el trobar-se amb coses com que una persona desconeguda (jo en aquest cas) els parli de totes aquestes coses tan diferents al que estan habituades a escoltar. És alguna cosa que trenca massa els esquemes mentals occidentals. No obstant això, després de la impressió inicial, els resultats parlen per si mateixos quan les persones veuen sanar malalties que actualment la medicina no pot sanar i que potser portaven molts anys patint, o es convencen al veure el fet que una altra persona pugui absorbir en pocs minuts alguna cosa tan profund com les emocions negatives d'un estancades per llarg temps i convertir-les en positives.

 

Després d'aquest món material hi ha un altre món intangible. El que som “éssers de llum” no són solament paraules boniques. Tu vas signar, vas acceptar i vas triar la teva vida: vas néixer per complir un propòsit, i aprendre una sèrie de lliçons, encara que ara encara no ho recordis. Els teus guies espirituals procuren redirigir la teva vida perquè les compleixis mitjançant situacions vitals, reptes i dificultats de tot tipus. En definitiva, planificant l'escenari de tu vida. El problema ve quan ens desviem i la ment per un costat i l'ànima per un altre.

 

Aquí és on entrem el meu germà Marcel i jo. Ajudant-te a recol•locar-te en el teu camí, trobar els perquès del que et passa, i informant-te fins a on ens permetin i facilitant-te les coses. Ningú pot fer el treball per tu. Encara que també és cert que s'avança sempre amb ajuda dels altres. Permet-nos ajudar-te i pot ser que et sorprenguis gratament.

Com podem nosaltres ajudar-te a afrontar totes aquestes emocions i pensaments tan personals?

 

Primer, deixa'ns explicar una mica la nostra història. Nosaltres som dos germans (Marcel i Marc).

 

Jo, Marc, durant molts anys em vaig fer les mateixes preguntes existencials que qualsevol persona. Em vaig llicenciar en Psicologia a la Universitat de Barcelona i després vaig fer un màster en Neuropsicologia Clínica. Vaig treballar a diversos hospitals de Barcelona, amb població psiquiàtrica i he estat durant molts anys treballant en residències geriàtriques. No obstant això, sempre va haver-hi moltes peces del puzle que no encaixaven i la meva visió científica no podia explicar. Vaig intentar aprofundir més en la part desconeguda de l'ésser i vaig fer un màster en hipnosis clínica, també vaig estudiar programació neurolingüística (PNL). No obstant això, seguia sent impossible arribar a l'arrel.

 

Un dia vaig descobrir una cosa anomenada canalització. “Parlar amb els guies i éssers espirituals” en deien. En aquest moment vaig pensar que serien “venedors de fum”, persones que potser no tenien la millor de les intencions i que es deurien dedicar a guanyar diners enganyant al personal. Així com les teràpies energètiques de les quals en un primer moment un pensa que puguin no ser res més que simple autosuggestió o placebo.

 

No obstant això, per a la meva sorpresa vaig descobrir que aquestes persones sabien coses molt concretes sobre mi que era impossible que sabessin. I vaig veure que en altres persones l'eficàcia era tal que de vegades en una sessió d'aquestes “teràpies alternatives” s'aconseguia molt més, canvis molt més ràpids i profunds, que en teràpies psicològiques o farmacològiques molt més llargues i costoses, i que els resultats gens tenien a veure amb la autosuggestió. Així que al llarg de diversos anys he aprofundit jo mateix en aquests, descobrint nous horitzons i desenvolupant noves capacitats. I ara sí, considero que he arribat a l'essència de l'ésser i a poder connectar al nivell més profund amb les altres persones per ajudar-les, mitjançant una tècnica anomenada Reprogramació Quàntica.

 

 

CONEXIÓN PERSONAL